14 Maret 2017

17-23

17 : they said sweet seventeen. You got ur citizen identity card, you can vote now
18 : you thought you’ll achieve well enough without hard work, you knew you’re wrong
19 : pimples start to pop up massively
20 : you realized life is more complicated than you thought before
21 : you started clinical years, It kinda need ur hard work, tears and blood (haha, lebay). you knew how things going on in hospital, you see sufference and deaths. how you’re a melancholia
22 : you didn’t care anymore bout A, but worrying much more bout B-Z. Haha.
23 : Most of your girls wear lipstick, you start wearing glasses. 




Gila-gila. Udah lama kali gak nulis blog. Sekarang tambah malas. Padahal selama koas rada niat mau nyeritain hikmah-hikmah perkoasan tiap stase segala macemnya di blog, tapi selalu gak nyempetin karena banyak yang lebih penting. Sekalinya udah ada waktu buat nulis kayak sekarang, rasanya rada males tapi pingin juga. Aneh lah. Kemaren2 wondering apasih benefitnya aku nulis di blog, finnaly I know, well setelah sekian lama gak nulis, kayaknya itu bikin kreativitasku rada agak menumpul..

Tidak ada komentar: